Transporteri

Neizostavan deo opreme za horizontalni transport, kao i za transport materijala pod uglom u proizvodnji peleta.

U ponudi imamo pet vrsta transportera – pužne, koritaste, kofičaste, lančane i trakaste. Zatvorenog su tipa zbog čega se ne praše prilikom rada.

Svi naši transporteri mogu se izraditi u različitim dužinama i kapacitetima.

Pužne odnosno cevne transportere koristimo za kosi transport, dok se koritasti transporteri koriste za horizontalan transport. Trakasti transporteri su bešumni i uglavnom se koriste za transport vreća.

Zahvaljujući njihovoj robusnoj konstrukciji, visokokvalitetnim materijalima i preciznom inženjeringu, zagarantovani su kvalitet, dugovečnost i pouzdanost u procesu proizvodnje

VRSTE TRANSPORTERA

Vrste Transportera koje izrađujemo

1. Pužni

Mogu biti promera fi 80 – 350 i različitih kapaciteta.Koriste se za transport suve mase pod određenim uglom. Veoma su zastupljeni u industriji stočne hrane. Zatvorenog su tima, tako da nema prisustva prasine prilikom transporta.

2. Koritasti

Mogu biti promera fi 80 – 350 i različitih kapaciteta. Koriste se horizontalno za transport suve mase. Veoma su zastupljeni u industriji stočne hrane. Zatvorenog su tima, tako da nema prisustva prasine prilikom transporta.

3. Trakasti

Trakasti transporteri se koriste za transport peleta, žitarica, kafe, koščica, vreća,.. Preko 20 različitih traka za razlićite proizvode transporta u otvorenom sitemu transportovanja.

4. Kofičasti

Mogu biti raznih dimenzija i kapaciteta 200kg – 100 t/h
Kofičasti elevatori se koriste za vertikalni transport peleta, kafe, žitarica, drobljene, samlevene i slične mase.Skoro su bešumni, praktični su, jer ne zauzimaju mnogo prostora, koriste se za najveći vertikalni transport koji se koristi u proizvodnjama. Ne lome transportovani materijal, nema zaostajanja materijala prilikom pražnjenja. Kofičaste elevatore izrađujemo za različite visine i kapacitete. Izrađujemo kompletnu opremu za punjenje i pražnjenje kofičastih elevatora, kao sto su gravitacione cevi, razdelnici, dodavači, ustave, kofice, filteri penjalice sa leđobranom, galerije, usipne jame…

5. Lančani

Lančani ntransporteri se koriste za transport zitarica,kamena,bala,… Naša firma je pantetirala lancani trasporter za prenos rolo bala. Na transporter postavite roro bale i preko elektronike on hrani drobilicu za rolo bale. Ovaj sistem transporta koristimo u fabrikama za proizvodnju peleta od zitnih ostataka.

Tražite najbolje transportere?

Kao lider u oblasti proizvodnje rešenja za proizvodnju peleta, mi smo pouzdan partner za svakog klijenta. Kontaktirajte nas i saznajte kako vam možemo pomoći da ostvarite uspeh.

GALERIJA PROIZVODA

Realizovani projekti izrade transportera

Pogledajte neke od uspešno realizovanih projekata izrade transportera.

Potreban vam je pouzdan partner?

Kao lider u oblasti proizvodnje rešenja za proizvodnju peleta, mi smo pouzdan partner za svakog klijenta. Kontaktirajte nas i saznajte kako vam, možemo pomoći da ostvarite uspeh.