Metalac je prvi i vodeći proizvođač Mašina i opreme za peletiranje, fabrika za proizvodnju peleta od drveta, peleta od slame i ostale biomase.

Metalac je prvi i vodeći proizvođač Mašina i opreme za peletiranje, fabrika za proizvodnju peleta od drveta, peleta od slame i ostale biomase.

’’METALAC’’ JE OSNOVAN 1993. GODINE. DO SADA BELEŽI SAMO USPEHE I KONSTANTAN RAZVOJ. SA PONOSOM MOŽEMO DA KAŽEMO DA JE METALAC VODEĆA FIRMA KAKO U SRBIJI TAKO I U REGIONU  U PROIZVODNJI MAŠINA I OPREME ZA PROIZVODNJU HRANE ZA ŽIVOTINJE, KAO I U PROIZVODNJI MAŠINA OPREME ZA PROIZVODNJU PELETA OD DRVETA I BIOMASE.

Metalac je i izvoznički orijentisana firma, izvoz nam čini oko 85 % proizvodnje.

Izvozimo u sve zemlje u regionu , Evropsku Uniju i u Aziju.

Neke od zemalja u koje izvozimo  :

Bosna i Hercegovina

Austrija

Ukrajina

Palestina

Slovenija

Nemačka

Moldavija

Obala Slonovače

Makedonija

Česka

Grčka

Albanija

Hrvatska

Slovačka

Bugarska

Italija

Rumunija

Poljska

Turska

Mađarska

Rusija

Izrael

Nigerija

U svom proizvodnom programu imamo preko 700 različitih proizvoda i svaki dan radimo na proširenju proizvodnog asortimana i na usavršavanju kvaliteta.

Zbog našeg ogromnog znanja, visokog  kvaliteta, iskustva, kao i truda i dugogodišnje prisutnosti na tržištu, dobitnici smo preko 50 zlatnih medalja, pehara, diploma i drugih različitih priznanja za kvalitet inovaciju i tehnologiju.

Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je METALAC 2009 god. proglašen  od strane najvećih Evropskih institucija za Pro biznis lidera na Balkanu!

Pored svega toga i dalje radimo na usavršavanju i dokazivanju kvaliteta i tehnologija u cilju unapredjenja naših proizvoda.

Svim svojim klijentima i potencijalnim kupcima naših proizvoda zahvaljujemo na ukazanom poverenju i želimo Vam da uživate u njihovom korišćenju.

S  poštovanjem
Ivan Ostojić

Nalazimo se na adresi: Kovančina 10 i Drinska 16,  lokacije u 100 metara razdaljine
Grad: Obrenovac 11500
Metalac Ostojić
Pib: 101210602
Translate »