Mešaone

Mešaone dolaze u različitim veličinama i tipovima sa snažnijim motorima i većim kapacitetima.

Raznovrsne i Izdržljive Mešaone: Od crnog farbanog čelika do pocinkovanog materijala!

Mešaone mogu da se izrađuju od crnog farbanog čelika, pocinkovanog i prohomskog materijala i razlicitih dimenzija i kapaciteta 500-5000 kg.

Sve mešalice poseduju ateste i sertifikate Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Sa našim mešalicama možete postici proizvodnju sa naboljim rezultatima izmešanosti.

VRSTE MEŠAONA

Vrste Mešaona koje izrađujemo

1. Horizontalne

Protivstrujne horizontalne mešalice su profesionalne mešalice sa najvećim kvalitetom izmešanosti gde je homogenost mešalica 1:100 000.Imaju veoma kratko vreme mešanja, samo 3 min.Koriste se za masovniju i profesionalnu proizvodnju peleta, stočne hrane, lekova, pesticida, premiksa, građevinskih praškastih materijala, lekovitog bilja, praškastih aditiva u prehrambenoj industriji i raznim drugim proizvodnjama..

2. Vertikalne

Vertikalne mešalice se uglavnom koriste za individualnu upotrebu. Pogodne su za ozbiljnija poljoprivredna gazdinstva i farmere. Ne zauzimaju mnogo prostora i veoma su praktične. U proizvodnji hrane za životinje, sa vertikalnom mešalicom postižu se znatno bolje rezultati izmešanosti nego kod kose mešalice. Vertikalne mešalice izradjujemo od 50kg – 5t u sarži.

3. Kose

Koriste se za vlazne mase, kao što je na primer silaza za životinje. Ne preporučuju se za mešanje suve praškaste hrane za životinje, za takve suve mase se isključivo koriste vertikalne ili protivstrujne horizontalne mešalice koje imaju znatno veći kvalitet izmešanosti od kosih mešalica. Kose mešalice izrađujemo od 200kg, 250kg, 300kg i 350kg sarži. Izrađujemo ih sa mlinovima čekićarima i bez njih.

Tražite najbolje mešaone?

Kao lider u oblasti proizvodnje rešenja za proizvodnju peleta, mi smo pouzdan partner za svakog klijenta. Kontaktirajte nas i saznajte kako vam možemo pomoći da ostvarite uspeh.

GALERIJA PROIZVODA

Realizovani projekti izrade mešaona

Pogledajte neke od uspešno realizovanih projekata izrade mešaona.

Potreban vam je pouzdan partner?

Kao lider u oblasti proizvodnje rešenja za proizvodnju peleta, mi smo pouzdan partner za svakog klijenta. Kontaktirajte nas i saznajte kako vam, možemo pomoći da ostvarite uspeh.